برخی بازیکنان با دریافت مبالغ میلیاردی از همان ابتدای فصل نیمکت نشین و یا مصدوم می‌شوند و در طول فصل با انجام چند بازی تمام مبلغ قرار داد خود را دریافت می‌کنند...

همه ساله پیش از شروع لیگ برتر فوتبال یکی از جذابترین سوژه های خبری مبلغ قرارداد بازیکنان و مربیان تیمهای مختلف و رقمهای  میلیاردی قرار دادهای آنهاست که همواره به دلیل عدم شفاف سازی ابهامات بسیاری در این قرار دادها وجود دارد.
 به دلیل وابسته بودن باشگاه های ایران  به دولت هر سال مبالغ بسیاری از بیت‌المال راهی حساب بازیکنان و عوامل تیمهای مختلف می‌شود و دولتی بودن باشگاه ها مانعی در راه درآمدزایی بهینه فوتبال محسوب می‌شود . عدم وجود ثبات مدیریت و ورود افراد سیاسی به عرصه مدیریت باشگاه های فوتبال از جمله مهمترین مشکلات باشگاه های دولتی در ایران هستند.
از سوی دیگر در زمان نقل و انتقالات، دلالان بدون رعایت حقوق بازیکن و باشگاه، اشاعه دهنده روابط ناسالم در زد و بندهای فی مابین بازیکنان، مربیان و باشگاه ها هستند.
لیگ نهم نیز با تغییرات بسیاری در سطح مربیان و بازیکنان تیمها آغاز شد و سر و صدای زیادی در بازار نقل و انتقالات ایجاد شد. برخی تیمها با خرید های بزرگ خود را به عنوان مدعی معرفی کردند اما در این بین بازیکنان زیادی وجود داشتند که به عنوان خرید های ناموفق محسوب می‌شوند و در طول نیم فصل اول رقابت ها نتوانستند خواسته مربیان و باشگاه را برملا کنند. برخی بازیکنان با دریافت مبالغ میلیاردی از همان ابتدای فصل  نیمکت نشین و یا مصدوم می‌شوند و در طول فصل با انجام چند بازی تمام مبلغ قرار داد خود را دریافت می کنند.
تیمهای استقلال، پیروزی، سپاهان، تراکتورسازی، مس کرمان و استیل آذین از جمله تیمهایی بودند که خرید هایی ناموفق در لیگ داشتند و به چند مورد آنها به طور خلاصه اشاره می‌کنیم.

استقلال
حنیف عمران زاده: بعد از مدتها حضور در تیمهای پاس تهران و همدان تصمیم به ترک این تیم گرفت که یکباره با قانون منشور اخلاقی مواجه و تا نیم فصل محروم شد. گرچه این محرومیت چند روز پیش با رای دادگاه لغو شد اما از دست دادن 15 بازی ابتدای فصل وی را به عنوان خرید ناموفق استقلال مطرح کرد.
محمد محمدی: بعد از درخشش فوق العاده در پیکان به خواسته پسر کوچکش به استقلال رقت تا به عنوان دروازه بان دوم فعالیت کند. در ابتدای فصل استیل آذینی ها هم به دنبال وی بودند که با پیش دستی استقلال مواجه شدند. محمدی در استقلال با بد شانسی نیز مواجه شد و در دو بازی ای که در ترکیب استقلال حضور داشت این تیم شکست خورد. در برهه ای از فصل نیز زمزمه جدایی وی از استقلال به گوش می‌رسید که با مخالفت جدی مسئولان استقلال مواجه شد.
 
سیاوش اکبر پور: مهاجم همیشه فیکس استقلال زمانی که دید نمی‌تواند نیمکت نشینی را تحمل کند خواستار ترک این تیم شد. در اواخر نیم فصل نیز با رای کمیته انضباطی باشگاه از حضور وی در تمرینات جلوگیری به عمل آمد که با وساطت طرفین و عذر خواهی اکبر پور بار دیگر به تمرینات برگشت و منتظر پایان نیم فصل شد.
 
مجتبی جباری: بازیکنی که همواره برای تمدید قرارداد تا روزهای پایانی فصل صبر می‌کند و به تمرینات آماده سازی تیم نمی‌رسد و معمولا در طول یک فصل به دلیل مصدومیت در بیشتر بازیها حضور ندارد. گران ترین بازیکن استقلال بعد از دو سه بازی به دلیل مصدومیت نتوانست تیم را همراهی کند و احتمالا تا پایان فصل از این تیم دور خواهد ماند.
 
پرسپولیس
اشپیتیم آرفی: فصل پیش با به ثمر رساندن 18 گل در 29 بازی برای پیام مشهد نام خود را به عنوان بهترین خارجی لیگ ثبت کرد. در فصل نقل و انتقالات پیروزی توانست این بازیکن را به خدمت بگیرد. اما نیمکت نشینی و بازی‌های ضعیف باعث شد تا بحث حضور او در لیست بازیکنان مازاد کرانچار مطرح شود.
 
میثم بائو: هافبک مازندرانی پرسپولیس که قرار بود جای علی کریمی را در این تیم پر کند فصل پیش در ابومسلم خود رابه عنوان یکی از پدیده های لیگ معرفی کرد تا تیمهای زیادی برای فصل جدید خواهان به خدمت گرفتن او باشند. وجود مشکلات مالی باعث شد از ابومسلم جدا شده و خیلی زود به پرسپولیس بپیوندد اما بازی های نسبتا بد او سبب شد تا نتواند جای بزرگانی مثل کریمی را در نیم فصل اول رقابت‌ها بگیرد.
 
سپاهان
ابراهیم توره: بازیکن سنگالی سپاهان که همواره برای یکی از تیمهای ایرانی حاشیه سازی می‌کند این بار به محض ورود به این تیم برای مدتی طولانی گم شد و سر از تمرینات تیم نانت فرانسه در آورد. اما پس از پیگیری سپاهانی ها و لغو قرار داد با تیم فرانسوی به اصفهان بازگشت.
 
محرم نوید کیا: هافبک همیشه مصدوم سپاهان بعد از حضور نصفه و نیمه در دو سه بازی ابتدای لیگ بار دیگر دچار مصدومیت شد. وی همواره در ابتدای فصل با سپاهان قرار داد امضا می‌کند و بعد از چند بازی دچار مصدومیت می‌شود.
 
تراکتور سازی
رودباریان: علاوه بر حضور در لیست خریدهای استیل آذین به تراکتور سازی رفت. اما اشتباهات فاحش او در بازی مقابل پرسپولیس  و اضافه وزن بیش از حد خشم سرمربی را شامل شد. تا جایی که کمالوند از حضور وی در تمرینات گروهی تراکتور سازی جلوگیری کرده و احتمال جدایی وی از تراکتور در تعطیلات نیم فصل وجود داشت.
 
عرفان اولروم: بازیکن نیجریه ای و مسلمان تراکتور سازی بعد از حضور در این تیم عنوان کرد که آقای گل لیگ برتر خواهد شد. اما بازیهای او باعث شد رفته رفته به یک نیمکت نشین در این تیم تبدیل شود.
 
نیکبخت واحدی: جنجالی ترین بازیکن تمام ادوار لیگ بعد از حضور چند ساله در تیمهای سرخابی طی درگیری با انصاری فرد تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفت و تراکتور را به عنوان مقصد بعدی انتخاب کرد. اما با بازگشت حبیب کاشانی و عدم وصول چک های این بازیکن در تراکتور تصمیم به بازگشت به پرسپولیس گرفت که عملی نشد.
 
مس کرمان
علی سامره: بازیکن سالهای گذشته استقلال بعد از پایان عمر بازیگری خود در امارات تصمیم به بازگشت به ایران گرفت و به تیم مس کرمان پیوست. اما بعد از چند بازی ضعیف و مصدومیت طولانی جزو خرید های ناموفق مس قرار گرفت.
 
استیل آذین
فریدون زندی: هافبک تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2006 برای اولین بار تصمیم به حضور در لیگ ایران و تیم استیل آذین را گرفت که بعد از حضور در ترکیب اصلی در بازیهای ابتدای فصل با حمید استیلی در گیر شده و نیمکت نشین شد.

گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/Entertainment
منبع: fardanews.com
 
مطالب جالب دیگر:
پسر 24ساله عاشق پیرزن 82 ساله شد و ازدواج کردند!! (+عکس)
اگر خیلی HOT هستید، این مطلب رو ببینید!!
می توانید تصور کنید که این آقا، همسر این خانم باشد!! (+عکس)
خانه‌ای که هیچکسی آن را نمی‌خرد! (+عکس)
دردسرهای مردی که نام زنش را در گوشی‌اش ذخیره کرده بود اما با نام...؟!
بازداشت آقازاده 17ساله وهابی با دختری نامحرم در ماشین!