درگذشت هشتمین هنرمند طی روزهای اخیر!
حبیب‌الله معلمی شاعر شعر معروف «ای لشکر صاحب‌زمان آماده باش آماده باش» است که صادق آهنگران آن را خوانده است، در سن 87 سالگی درگذشت.
متاسفانه این روزها به مانند ابتدای امسال هنرمندان زیادی را از دست داده‌ایم که اهالی فرهنگ و هنر را در سوگ بزرگانی چون استاد جلیل شهناز و استاد احمد ابراهیمی از جمع موسیقی، فهیمه رحیمی، همایون نوراحمر، علی‌محمد روح‌بخشان از جمع اساتید ادبیات ایران و ابراهیم ذهبی و بانو خورمهر(مادر پوران درخشنده) نشاند.

 حبیب‌الله معلمی، شاعر پیشکسوت دفاع مقدس، در سن 87 سالگی درگذشت.

راضیه معلمی - نوه این شاعر عنوان کرد: ایشان مدتی به دلیل بیماری در بیمارستان بستری بودند و امروز صبح (سه‌شنبه، چهارم تیر) در بیمارستان نفت اهواز فوت شدند.

حبیب‌الله معلمی شاعر شعر معروف «ای لشکر صاحب‌زمان آماده باش آماده باش» است که صادق آهنگران آن را خوانده است.

حبیب‌الله معلمی زاده ۱۵ بهمن ۱۳۰۵ در رامهرمز بود. پدر او - آخوند نصیر - در زمان رضا خان معلم مکتب قرآن بود و به همین دلیل نام خانوادگی معلمی برای آن‌ها انتخاب شد. دوران کودکی خود را در مکتب‌خانه پدر گذراند، سپس تحصیلات خود را در مدرسه تا کلاس نهم ادامه داد. او در محضر پدر و استادانی چون آیت‌الله بهبهانی با سیره اهل بیت (ع) و همچنین الفبای عروض و قافیه آشنا شد.

سال ۱۳۴۰ از رامهرمز به اهواز مهاجرت کرد. در زمان جنگ همراه با فرزندانش به جبهه رفت و به سرودن شعر می‌پرداخت و گاه شعرهایش را صادق آهنگران در جبهه‌ها می‎خواند.

از میان شعرهای او که به صورت نوحه در آمده است، به این‌ها می‎توان اشاره کرد: «ای لشکر صاحب‌زمان آماده باش آماده باش»، «با نوای کاروان/بار بندید همرهان/این قافله عزم کرب‌وبلا دارد»، «شور حسین است چه‌ها می‌کند»، «ای لشکر حسینی تا کربلا رسیدن یک یا حسین دیگر».

همچنین از میان کتاب‎های حبیب‎الله معلمی به «خونین‌نامه‌ی عاشقان حسین»، «وادی عشق» و «شفق خونین» می‌توان اشاره کرد.



گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: isna.ir



مطالب پیشنهادی:
گریه هانیه توسلی در همایش سیاسی عارف و روحانی + تصاویر
فرهاد اصلانی: بعد از جریانات 88 دیگر با تلویزیون کار نمی‌کنم
ازدواج اندیشه فولادوند و رضا یزدانی در پایان یک فیلم! + عکس
هدیه تهرانی عزیز، تولدت مبارک + تصاویر
مشاهیر جدید ستاره‌دار در هالیوود + تصاویر