مهرداد کاظمی
از دیروز حال ایشان رو به وخامت گذاشت که بدون درنگ به بخش آی سی یو منتقل شدند. از هفته گذشته پزشکان تلاش زیادی را برای مهار عفونت ریه پدرم انجام داده‌اند که....

                                                         
 مهرداد کاظمی، خواننده معروف سرودهای انقلابی در دهه 60 خورشیدی که چند روزی می‌شود در بیمارستان مدائن تهران بستری شده، از دیروز به دلیل عفونت شدید ریه به کما فرو رفته است.
به گزارش خبرآنلاین، مهرداد کاظمی جمعه هفته پیش (24 شهریور) به دلیل مشکلات تنفسی در بیمارستان رامتین بستری شد که پس از مشورت با پزشکان به بیمارستان مدائن انتقال یافت.

علی کاظمی، پسر این خواننده پیشکسوت در گفتگو با خبرآنلاین در باره وضعیت جسمانی پدرش گفت: «از دیروز حال ایشان رو به وخامت گذاشت که بدون درنگ به بخش آی سی یو منتقل شدند. از هفته گذشته پزشکان تلاش زیادی را برای مهار عفونت ریه پدرم انجام داده‌اند که متاسفانه با اتفاق روز گذشته، ایشان به کما فرو رفتند.»
او در باره سابقه بیماری مهرداد کاظمی توضیح داد: «پدرم به دلیل عفونت حاد ریه 10 روز است که بستری شده که پنج روز اولش را در بیمارستان رامتین بود. از سه شنبه هفته پیش به تجویز پزشکان، ادامه درمان در بیمارستان مدائن دنبال شد و تا حدودی به بهبود وضعیت عمومی ایشان انجامید که متاسفانه دیروز به طور ناگهانی دچار شوک شدند.»

پسر مهرداد کاظمی با اشاره به اینکه شرایط جسمانی پدرش وخیم است، افزود: «در حال حاضر ایشان زیر دستگاه تنفس مصنوعی هستند و از مردم می‌خواهم دست به دعا بردارند و سلامتی‌اش را از خدا بخواهند.»
مهرداد کاظمی که اینک 61 سال دارد، کار حرفه‌ای خود را از اواخر دهه 40 خورشیدی در رادیو و تلویزیون و وزارت فرهنگ و هنر آغاز نمود و در این راه در محضر استادانی چون ادیب خوانساری و محمود کریمی، فنون آواز را فرا گرفت.

او پس از چندى به عنوان سولیست گروه کر و ارکسترهاى وزارت فرهنگ و هنر مشغول به کار شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با خواندن سرودهای حماسی از جمله «ای ساربان» به چهره‌ای شناخته شده تبدیل شد.

این خواننده که دارای مدرک دکترای موسیقی است، اواخر دهه 60 خورشیدی با اجرای قطعاتی شاد که ریتم‌های تندی داشتند، از پیشگامان احیای موسیقی پاپ ایران شد که آن زمان بر محبوبیتش نزد مخاطبان جوان نیز افزود.
این سابقه پربار هنری، از مهرداد کاظمی چهره‌ای ساخته که در هر سه عرصه موسیقی سنتی ایرانی، ارکسترال و پاپ فعالیتی موفق داشته است.


گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
  
منبع: khabaronline.ir


مطالب پیشنهادی:

مازیار فلاحی با ترانه «دروغه» از موسیقی خداحافظی می کند!
مهران مدیری: دلم می‌خواهد زودتر به تلویزیون برگردم
داریوش فرهنگ در نقش «ابوسفیان» فیلم «محمد(ص)» +عکس
پاسخ مازیار فلاحی به احتمال بازیگریش در «قلب‌یخی 3»
حادثه برای کارگردان تلویزیون!