همسران بخوانند
هدف از برقراری رابطه جنسی، کسب لذت هر دو طرف است و نه فقط یکی از زوج‌ها.
یکی از سوال‌هایی که گاهی برای خانم‌ها یا آقایان پیش می‌آید، این است که در رابطه زناشویی، به چه درخواست‌های جنسی همسرشان باید تن دهند؟ اگر اختلافی در این زمینه وجود داشت و صحبت تمایل یا عدم تمایل یک طرف دیگر به وجود آمد تکلیف چیست؟ پاسخ این سوالات را از زبان یک روانپزشک در ادامه مطلب بخوانید.

دکتر بهزاد قربانی، روان‌پزشک در پاسخ به این سوالات می‌گوید: «به‌طور کلی، برقراری رابطه جنسی در روابط زناشویی، درست و غلط یا خوب و بد ندارد. یعنی مهم‌ترین نکته در رابطه زناشویی، رضایت‌مندی و لذتی است که برای هر دوطرف ایجاد می‌شود.»

رییس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا تاکید می‌کند که اگر در طول رابطه جنسی، یکی از زوجین با انجام دادن حرکتی، لذت ببرد و دیگری آزار ببیند، بهتر است که از انجام آن حرکت، خودداری شود.

دکتر قربانی می‌افزاید: «هدف از برقراری رابطه جنسی، کسب لذت هر دو طرف است و نه فقط یکی از زوج‌ها. اما در برخی از موارد، تمایل نداشتن به انجام بخشی از خواسته‌های جنسی یکی از زوجین توسط طرف مقابل، صرفا به دلیل لذت نبردن از آن حرکت نیست. یعنی ممکن است در پس این عدم تمایل، مشکلاتی مانند وسواس برای انجام برخی حرکت‌های جنسی وجود داشته باشد. بهتر است بدانید که درمان این نوع وسواس می‌تواند به زن یا شوهر کمک کند که هم به خواسته‌های جنسی همسر خود تمایل نشان بدهد و هم از انجام این خواسته‌ها، لذت ببرد.»

وی به وجود برخی از باورهای نادرست در روابط زناشویی هم اشاره می‌کند و می‌گوید که مشاوره و اصلاح باورهای نادرست، می‌تواند به داشتن رابطه زناشویی لذت‌بخش، کمک کند: «هدف از برقراری رابطه زناشویی، لذت بردن دوطرفه و ایجاد محبت بین طرفین است؛ نه اینکه یکی از رابطه لذت ببرد و دیگری شکنجه بشود.»

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : سلامانه

مطالب پیشنهادی:
ارتباط جنسی و 13 فایده آن
غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر
6 روش ایجاد تنوع در ارتباط جنسی
یکی از مهم ترین فواید رابطه جنسی
آیا رابطه جنسی برای بیماران قلبی ممنوع است؟