ستفاده نادرست از جارو برقی و دیسک کمر!؟
افراد باید در حالت ایستاده از جاروی برقی استفاده کنند به نحوی که دسته جارو به بدن نزدیک باشد.
رئیس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی، سید منصور رایگانی پیرامون نحوه درست استفاده از جاروی برقی گفت:‌ باید از جاروی برقی با دسته بلند استفاده شود چرا که اگر دسته جاروی برقی کوتاه باشد فرد مجبور می‌شود مرتباً خم شود و این عملکرد در دراز مدت فتق دیسک کمری را منجر می‌شود.

رئیس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی گفت: علاوه بر فتق دیسک کمری، خستگی عضلانی و دردهای مزمن در کمر، نتیجه استفاده از دسته کوتاه در جاروی برقی است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: افراد باید در حالت ایستاده از جاروی برقی استفاده کنند به نحوی که دسته جارو به بدن نزدیک باشد و در مواقعی که دسترسی به نقاط، گوشه‌ها و زوایای مورد نظر ممکن نیست، فرد باید از خم کردن کمر بپرهیزد. رایگانی افزود: در این صورت باید از کشیدگی دست و دور شدن دسته جارو از بدن غافل نبود چرا که این حالت‌ها نیز باعث دیسک کمر می‌شود.

وی ادامه داد: بهتر است برای جارو کشیدن گوشه‌های منزل، زیر کاناپه یا زوایای اتاق چند لحظه فرد بنشیند و آن قسمت‌ها را با اضافه کردن لوله مرتبط جارو بکشد.

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تشریح کرد: افراد نباید بیش از 10 دقیقه به طور پیوسته جاروی برقی بکشند بلکه باید اندک زمانی بنشینند، استراحت کنند و مجدداً اگر نیاز بود از جارو استفاده کنند.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : فارس

مطالب پیشنهادی:
نسخه ورزشی برای کمردرد
درست بنشینید تا کمر درد نگیرید!!
خلاصی از کمردرد در 15 دقیقه!
نقش میز کار در بروز کمردرد
راههای پیشگیری ازمبتلا شدن به کمردرد