کانون توجه‌ از مادر هشت‌قلوهای آمریکایی به دکتر متخصص باروری که به این زایمان کمک کرد،‌ منتقل شده است. زیرا معلوم شده است که...
 
کانون توجه‌ از مادر هشت‌قلوهای آمریکایی به دکتر متخصص باروری که به این زایمان کمک کرد،‌ منتقل شده است.

زیرا معلوم شده است که او نه یک بار، بلکه 14 بار رویان‌های لقاح‌یافته را در رحم خانم نادیا سولمان کاشته است.

به گزارش آسوشیتدپرس سخنگوی هیات پزشکی کالیفرنیا، کندیس کوهن، گفت این هیات در حال تحقیق از این دکتر- که نامبرده نشده - است تا مشخص شود که آیا "تخطی از معیارهای مراقبت پزشکی" ‌رخ داده است یا نه. او از ارائه توضیحات بیشتر خودداری کرد.

سولمان 33 ساله اهل شهر ویتیر در کالیفرنیا که از قبل شش فرزند داشت، در 26 ژانویه (7 بهمن) هشت قلو زائید. زایمان‌ هشت قلوی این مادر بیکار و مطلقه پرسش‌های خشمگینانه‌ای را در این مورد برانگیخت که او چگونه می‌خواهد از پس مخارج این فرزندان برآید.

اما به نظر می‌رسد که این ماجرا دامن دکتر خانم سولمان را  هم گرفته است.

سولمان در بخشی از مصاحبه‌ای با کانال NBC، در روز جمعه  6 فوریه (18 بهمن) گفت او برای کاشتن رویانها در رحمش در هر یک از بارداری‌های قبلی‌اش که با استفاده از لقاح خارج رحمی (IVF) انجام شده بود،‌ از یک دهنده اسپرم و از یک متخصص باروری استفاده کرده بود.

در مورد هشت‌قلوها، لقاح خارج رحمی به تولد شش پسر و دو دختر، ‌از جمله دو جفت دوقلو،‌ انجامید.

آرتور کاپلان،‌ رئیس بخش اخلاق زیستی در دانشگاه پنسیلوانیا در این باره گفت: "آشکارشدن این موضوع که یک مرکز واحد باروری او را در این سال‌ها درمان می‌کرده است،‌ فهم چرایی این اقدام را حتی مشکل‌تر می‌کند. آنها وقتی دست به بارور کردن این زن زدند، که او از قبل شش بچه داشت،‌ و آنها خبر داشتند که او یک مادر مطلقه است... و باز هم رویان‌ها را در رحم او کاشتند."

در آمریکا، قانونی در مورد تعیین شمار رویان‌هایی که می‌توان در رحم مادر کاشت، وجود ندارد. معمولا در جریان لقاح خارج رحمی، چند رویان را در رحم زن می‌کارند،‌ تا دست کم یکی از آنها به دنیا بیاید.

هنگامی که گزارشگر NBC از خانم سولمان سوال کرد که چرا این تعداد رویان در رحم او کاشته شده است، او پاسخ داد:‌ "آنها بچه‌های من هستند،‌ و آنها در اختیار بودند و من آنها را به کار بردم. بنابراین این ریسک را قبول کردم. یک قمار بود،‌ همیشه این طور است."

او گفت هدفش در زندگی این بوده است که مادر شود، و هفت سال تلاش کرده بود تا نهایتا در سال 2001 اولین فرزندش به دنیا آمد.

سولمان در بخشی از این مصاحبه تلویزیونی گفت: "همه چیزی که می‌خواستم بچه بود. می‌خواستم مادر شوم. همه چیزی که از زندگی‌ام می‌خواستم، این بود."

بر اساس اسناد ایالتی، سولمان به یک دکتر گفته بود که سه بار دچار سقط جنین شده است. یک دکتر دیگر به این رقم اعتراض کرده است و گفته است که او دچار دو بارداری نابه‌جا شده بود،‌ یک عارضه خطرناک که در آن تخمک بارورشده در جایی دیگر به غیر از رحم کاشته می‌شود.
 
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع: hamshahrionline.ir
 
مطالب پیشنهادی:
جداسازی موفقیت‌آمیز دوقلوهای بهم چسبیده ماداگاسکاری
تأثیر گرمادرمانی بر زایمان زنان نخست‌زا
مادران فعال فرزندان باهوش به دنیا می‌آورند 
روش جديد پيشگيری از بارداری در برنامه تنظيم خانواده كشور 
نشانه‌‌های تخمک‌گذاری