در حالی كه هر ۳۰ ثانیه یك كودك دارای اختلالات فیزیكی در چین متولد می‌شود مقامات این كشور این معضل را ناشی از...

به دلیل آلودگی‌های زیست محیطی، هر۳۰ ثانیه یك نوزاد ناقص‌الخلقه در چین متولد می‌شود.
 
در حالی كه هر ۳۰ ثانیه یك كودك دارای اختلالات فیزیكی در چین متولد می‌شود مقامات این كشور این معضل را ناشی از آلودگی‌های موجود در محیط زیست چین می‌دانند.

چاینا دیلی: سالانه حدود ۱/۱ میلیون كودك در چین با نواقص فیزیكی متولد می‌شوند كه حدود ۷درصد همه تولدهای پر جمعیت‌ترین كشور دنیا را تشكیل می‌دهند.

جیانگ فن، معاون وزیر كمیسیون ملی طراحی خانواده و جمعیت چین گفت: تعداد نوزدان دارای اختلالات فیزیكی به طور مداوم هم در مناطق شهری و هم در مناطق روستایی در حال افزایش است.

خانم هو یالی، استاد دانشگاه نانجینگ در شرق چین در این باره به روزنامه‌ای هنگ كنگی گفت: عامل این اختلالات در هنگام تولد بسیار پیچیده است. تحقیقات نشان می‌دهد كه ۱۰درصد نواقص فیزیكی هنگام تولد ناشی از آلودگی‌های زیست محیطی است در حالی‌كه ۲۵ تا ۳۰ درصد نیز ناشی از مسائل ژنتیك است اما آزمایشات در این زمینه نشان دهنده دخالت هر ۲ عامل است.

استان «شانكسی» در شمال چین كه غنی از منابع زغال سنگ و یكی از مهمترین منابع تولید گازهای سمی صنعتی در مقیاس بالاست بیشترین میزان تولد نوزدان ناقص‌الخلقه را داشته است.

آن هوانكشیائو، مدیر آژانس طراحی خانواده استان شانكسی اعلام كرد كه این مشكل ناشی از آلودگی‌های زیست محیطی به ویژه در ۸ منطقه مهم معادن زغال سنگ است.

كارشناسان هشدار داده‌اند مشكل تولد نوزادان ناقص‌الخلقه به زودی به معضلی اجتماعی برای كشور چین تبدل می‌شود.
 
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع: iums.isna.ir
 
مطالب پیشنهادی:
تحقيق از دکتر مسئول زایمان هشت‌‌قلو
جداسازی موفقیت‌آمیز دوقلوهای بهم چسبیده ماداگاسکاری
تأثیر گرمادرمانی بر زایمان زنان نخست‌زا
تأثیر مواد شیمیایی بر باروری
مادران فعال فرزندان باهوش به دنیا می‌آورند