8 درمان خانگی علیه آنفولانزا
از علائم آنفلوآنزا می تواند تب، سرفه، گلودرد، گرفتگی بینی، درد و احساس سرما باشد.درمان های خانگی برای کاهش بیماری آنفلوآنزا وجود دارد که به این شرح است...

راه هایی برای کاهش این علائم وجود دارد. داروهای ضدویروسی تجویزشده می تواند از شدت علائم آنفلوآنزای فصلی و H1N1 بکاهد. 

۱ - مایعات بخورید

آنفلوآنزا می تواند باعث از دست رفتن آب بدن شود به خصوص اگر همراه با تب و اسهال و یا استفراغ باشد. بنابراین مایعات به خصوص آب میوه مصرف کنید و از مصرف نوشیدنی های کافئین دار بپرهیزید زیرا کافئین ماده ای مدر به حساب می آید. چای گیاهی همراه با عسل، گلودرد را برطرف می کند. در صورتی که با حالت تهوع روبه رویید، مایعات را به تدریج بنوشید، قورت دادن حجم زیاد مایع می تواند باعث ایجاد حالت تهوع شود. چگونه می توان از این که مایعات کافی به بدن می رسد مطمئن شد؟ ادرار باید کم رنگ، زرد و تقریبا بی رنگ باشد.

بیشتر بدانید : فواید ورزش کردن برای درمان سرماخوردگی

بیشتر بدانید : 7 نشانه که می گوید سرماخوردگی شما جدی تر از آن است که فکر می کنید

 ۲ - سوپ بخورید

از گذشته، والدین برای برطرف کردن سرماخوردگی و آنفلوآنزا به فرزندان خود سوپ مرغ می دادند. اما آیا این روش موثر بوده است؟ بررسی انجام شده در سال ۲۰۰۰نشان داد که سوپ مرغ علائم عفونت های مجرای فوقانی تنفسی را کاهش می دهد.

 ۳- استراحت

اگر بدن برای ورزش کردن آمادگی ندارد، پس ورزش نکنید! اگر احساس می کنید که می خواهید در تخت خواب بمانید این کار را بکنید! هنگام بیماری حتی از مسئولیت های روزانه خود دست بکشید. به گفته کارشناسان استراحت کردن راه دیگری برای تقویت بدن در مقابله با عفونت هاست. از خواب شب نیز غفلت نکنید، چرخه خواب مناسب به عملکرد درست سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بنابراین هرشب ۸ساعت بخوابید.

 ۴ - رطوبت

تنفس هوای مرطوب در تسکین بخشیدن به گرفتگی بینی و گلودرد موثر است. یک راه موثر گرفتن دوش با آب داغ است و یا این که پس از اتمام دوش گرفتن در حمام برای چند دقیقه بنشینید و بخار آب را استنشاق کنید. روش دیگر نیز استفاده از دستگاه مرطوب کننده است. توجه داشته باشید که مرطوب کننده باید به طور منظم تمیز شود و عاری از کپک و یا هر نوع آلودگی باشد.

 ۵ - بخوردادن

برای بازشدن راه تنفسی بخور دهید، به مدت ۳۰ثانیه از بینی تنفس کنید. متخصصان، افزودن قطره  ای روغن نعناع و یا اکالیپتوس را توصیه می کنند. این روش باید روزی چندبار تکرار شود. بیماران مبتلا به آسم نباید از این روش استفاده کنند. 

۶ - کمپرس گرم

کمپرس دستمال گرم روی بینی و پیشانی راه موثری برای برطرف کردن سردرد و درد سینوزیت است.

7 - غرغره کردن

غرغره کردن با آب نمک خلط گلو را جدا و علاوه بر آن گرفتگی گوش را نیز برطرف می کند.

 8 - تمیزکردن بینی با آب نمک

این کار در برطرف کردن گرفتگی بینی و کاهش خطر عفونت سینوزیت موثر است.

بیشتر بدانید : درمان سرماخوردگی یا زکام با استفاده از طب سنتی

بیشتر بدانید : طرز تشخیص حساسیت از سرماخوردگی

بیشتر بدانید : 14 توصیه برای درمان سرما خوردگی کودکان

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:khorasannews.com