نوشیدن چای، قهوه و سایر مواد کافئین دار، جذب کلسیم را در بدن کاهش می‌دهد.
1 -  از مصرف بیش از حد کلسیم بپرهیزید
تحقیقات نشان داده است، زنان 19 تا 50 ساله روزانه به 1000 میلی گرم کلسیم و زنان بالای 50 سال به 1200 میلی گرم کلسیم نیاز دارند. که از این مقدار 500 تا 800 میلی گرم آن از طریق غذا های لبنی تامین می‌شود. و مصرف بیش از اندازه کلسیم تاثیرات منفی بر سلامت استخوان و دستگاه گوارش خواهد داشت.

2 - تنها به لبنبات اکتفا نکنید
پنیر، ماست، بستنی و ... بسیار اسیدی هستند اما بدن ما ترجیح می‌دهد کمی قلیایی باشد. برای همین با خوردن غذاهای اسیدی بدن کلسیم را از استخوان‌ها خارج کرده و خاصیت اسیدی را تا حدی خنثی می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد، بهترین منابع کلسیم برگ‌های سبز گیاهان، کلم بروکلی، لوبیا سبز و این گونه سبزیجات هستند.

3 - از سویا استفاده کنید
مصرف کمتر مواد اسیدی، گوشت، شکر و نوشابه‌های گاز دار می‌تواند کلسیم بدن شما را تامین کند. سویا خواص زیادی برای شکل گیری استخوان دراد. سویا همچنین احتمال ابتلا به سرطان در زنان را کاهش می دهد.

4 -  پاک سازی نمک!
سدیم باعث کاهش کلسیم در اوره می‌شود. بدن ظرفیت مصرف 2300 میلی گرم یا یک قاشق چای خوری نمک را دارد. اگر سنتان بیش از 50 سال است یا فشار خون دارید، باید کمتر از 1500 میلی گرم مصرف کنید.

5 - مصرف کافئین را کاهش دهید
نوشیدن چای، قهوه و سایر مواد کافئین دار، جذب کلسیم را در بدن کاهش می‌دهد. بنابراین مصرف کافئین‌تان را به روزانه 2 الی 3 فنجان چای یا قهوه کاهش دهید.

6 - روی پا بایستید
تحرک بدنی، پیاده روی، شنا و ورزش های هوازی از عوامل بسیار تاتثیر گذار بر ساختار استخوان های بدن است.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : salamaneh.com



مطالب پیشنهادی :
6 ماده خوراکی که باعث ضعیف شدن استخوان ها می شوند+راه حل
استخوانها ، مفاصل و حوادث
بهترین خوردنی‌ها برای استحكام استخوان‌ها
باورهای درست و غلط در مورد پوکی استخوان
سبزیجات استخوان ساز