برای این رژیم غذایی دلایل زیادی وجود دارد. مثلا برخی افراد به خاطر دلسوزی نسبت به حیوانات از این فرآورده ها استفاده نمی نمایند، برخی دیگر برای كاهش اثر جوی از مصرف اینها صرف نظر می كنند,اما...
 
برای این رژیم غذایی دلایل زیادی وجود دارد. مثلا برخی افراد به خاطر دلسوزی نسبت به حیوانات از این فرآورده ها استفاده نمی نمایند، برخی دیگر برای كاهش اثر جوی از مصرف اینها صرف نظر می كنند. گاهی اوقات هم استفاده از سبزیجات باعث بهبود سلامتی فرد می شود. اما آیا واقعا این رژیم گیاهخواری سالم است؟

فواید رژیم گیاه خواری
در حقیقت، خوردن غذاهای فوق فواید بیشماری دارد. حذف فرآورده های حیوانی از رژیم غذایی كلسترول را پایین آورده، و خطر بیماری قلبی را به طور قابل توجهی كاهش می دهد. همچنین با این رژیم می توان خطر خیلی از سرطان ها را كاهش داد. رژیم گیاه خواری شامل میوه ها، سبزیجات، غلات و عدس می شوند كه غنی از انواع ویتامین، آنتی اكسیدان، فیبر و چربی های سالم و همه چیزهایی هستند كه باعث ارتقاء سلامتی بدن می شوند.
فایده دیگر این رژیم، جلوگیری از چاقی مفرط است، چرا كه چربی و كالری در آن پایین تر از دیگر رژیم های غذایی هستند. بدین معنی كه امكان بعضی مشكلات از قبیل دیابت، فشار خون بالا و تصلب شرایین كم می شود.

مضرات رژیم گیاه خواری
با وجود اینكه فواید این رژیم بشمار است، اما آیا حذف ماهی، گوشت و لبنیات مشكل ساز نیست؟ با این رژیم پروتئین كافی به بدن نمی رسد. خطر دیگر كاهش و وجود ویتامین B12 در بدن می باشد. خوشبختانه، با مصرف بعضی غذاها می توان این ویتامین را در بدن افزایش داد. خیلی از نوشیدنی های حاوی سویا و خوراك غلات دارای مكمل B12 هستند.
در هر رژیمی باید از انواع غذاها استفاده كنیم تا احتیاجات تغذیه ای بدن برطرف شوند. با استفاده از رژیم گیاه خواری و رژیمی بدون فرآورده های حیوانی می توان به زندگی خود ادامه داد.
 
 
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
 
 
مطالب پیشنهادی:
 تحقیقات دانشگاه هاروارد در زمینه کاهش وزن
عوارض رژیم های غیر اصولی!
هرگز میان وعده را حذف نکنید!
چگونه چربی را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم؟
مقایسه مقدار کالری خوراکی ها به صورت حبه قند