متقاضیان تسهیلات باید نزد یكی از شعب صندوق تعاون دارای حساب سپرده قرض الحسنه جاری یا پس انداز بوده و یا نسبت به افتتاح حساب و فعال نمودن آن اقدام نمایند

 كلیه اتحادیه های شركت های تعاونی، شركت های تعاونی و اعضاء تعاونی ها كه در بخش ها و زیر بخش های مختلف اقتصادی اعم از كشاورزی، صنعت و معدن، مسكن و عمران، خدمات و بازرگانی فعالیت دارند همراه با شركت ها و موسساتی كه حداقل 51% سهام آنان متعلق به اتحادیه های شركت های تعاونی و یا شركت های تعاونی باشند، همچنین اتحادیه ها و شركت های تعاونی و اعضاء آنها كه در بخش تعاونی اقتصاد طبق قوانین جاری در سطح كشور فعال می باشند از جمله اتحادیه های شركتهای تعاونی روستایی، شركت های تعاونی روستایی و اعضاء آنها می توانند از تسهیلات اعتباری صندوق تعاون استفاده كنند.

برای این منظور متقاضیان تسهیلات باید نزد یكی از شعب صندوق تعاون دارای حساب سپرده قرض الحسنه جاری یا پس انداز بوده و یا نسبت به افتتاح حساب و فعال نمودن آن اقدام نمایند. لازم است متقاضی جهت تشكیل پرونده اعتباری درخواست خود را همراه با طرح و مبلغ مورد نیاز اعلام نماید و صندوق پس از حصول اطمینان كامل از توجیهات فنی، مالی، اقتصادی، مدیریتی طرح و اخذ مدارك و مستندات قانونی، و یا به عبارتی تائید اهلیت قانونی بعد از تصویب، اقدام به عقد قرارداد جهت پرداخت تسهیلات می نماید. ضمن آنکه اتحادیه و شرکت های تعاونی می‌توانند امتیاز معدل موجودی را در صورت عدم استفاده از تسهیلات اعتباری در روز سپرده گذاری با جزیی بیشتر ، اعضاء جهت دریافت تسهیلات واگذار نمایند .

 

دریافت کنندگان تسهیلات اعتباری

كلیه اتحادیه های شركت های تعاونی، شركت های تعاونی و اعضاء تعاونی ها كه در بخش ها و زیر بخش های مختلف اقتصادی اعم از كشاورزی، صنعت و معدن، مسكن و عمران، خدمات و بازرگانی فعالیت دارند همراه با شركت ها و موسساتی كه حداقل 51% سهام آنان متعلق به اتحادیه های شركت های تعاونی و یا شركت های تعاونی باشند، همچنین اتحادیه ها و شركت های تعاونی و اعضاء آنها كه در بخش تعاونی اقتصاد طبق قوانین جاری در سطح كشور فعال می باشند از جمله اتحادیه های شركتهای تعاونی روستایی، شركت های تعاونی روستایی و اعضاء آنها می توانند از تسهیلات اعتباری صندوق تعاون استفاده كنند. برای این منظور متقاضیان تسهیلات باید نزد یكی از شعب صندوق تعاون دارای حساب سپرده قرض الحسنه جاری یا پس انداز بوده و یا نسبت به افتتاح حساب و فعال نمودن آن اقدام نمایند.

 

نرخ سود تسهیلات اعتباری

حداکثر نرخ سود تسهیلات اعتباری صندوق تعاون در راستای حمایت منطقی و مناسب از فعالیت شركت های تعاونی در بخش های مختلف اقتصادی به صورت ذیل تعیین گردیده است :

الف) كشاورزی: ثابت 11 % جاری 12% در سال

ب) صنعت و معدن: ثابت 13 % جاری 14% در سال

ج) صادرات : 14 %

د) مسكن و عمران : 14 %

ه) خدمات: 14 %

و) بازرگانی: %14

نرخ كارمزد قرض الحسنه: 4 % در سال

قابل ذكر است با توجه به میزان اثرگذاری و نقش تعاونی های فرهنگی، بهداشتی، آموزشی، هنری، علمی، تحقیقاتی و شركتهای تعاونی هایی كه در زمینه صنعت گردشگری و ایرانگردی و دفاتر خدمات مسافرتی وسایر موسسات مشابه فعالیت می نمایند. و همچنین به منظور حمایت وتشویق وترغیب این دسته از شرکت های تعاونی ، نرخ سود تسهیلات اعتباری مطابق نرخ سود بخش صنعت و معدن (سرمایه گذاری ثابت 13% و جاری 14% ) محاسبه و منظور می گردد. ضمن آنكه كلیه اتحادیه های شركتهای تعاونی و شركتهای تعاونی تامین نیاز تولیدكنندگان و شركتهای تعاونی تامین نیاز مصرف كنندگان مشمول كلیه شرایط بخش اقتصادی مربوطه می گردند .

 

نحوه پرداخت :

http://www.sandoghtavon.gov.ir/HomePage.aspx?TabID=3862&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR

 

وثایق :

1- قبول چک و اسناد تجاری :

http://www.sandoghtavon.gov.ir/HomePage.aspx?TabID=3967&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR

2- وثایق :

http://www.sandoghtavon.gov.ir/HomePage.aspx?TabID=3969&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR

3- موارد پرداخت تسهیلات اعتباری :

http://www.sandoghtavon.gov.ir/HomePage.aspx?TabID=3865&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR

 

 
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:creativity.ir