مدرسه‌ها در سراسر دنیا دارای یک نظم خاص است و معمولاً دانش آموزان زیادی را جذب نمی‌کنند؛ البته این نظم و مقررات به وسعت مدرسه و جمعیت آن کشور نیز بستگی دارد.

باشگاه خبرنگاران: مدرسه‌ها در سراسر دنیا دارای یک نظم خاص است و معمولاً دانش آموزان زیادی را جذب نمی‌کنند؛ البته این نظم و مقررات به وسعت مدرسه و جمعیت آن کشور نیز بستگی دارد.

هند یکی از کشورهای پر جمعیت دنیا و همچنین تحصیل در این کشور یکی از مشکلات بزرگ است و مدرسه‌ها کیفیت‌های کامل را ندارند.

مدرسه "City Montessori" در هند به تازگی وارد کتاب گینس شد؛ این مدرسه در سال گذشته 39 هزار و 437 دانش آموز داشت و البته مسئولان آن، تعداد دانش آموزان را امسال 45 هزار نفر اعلام کرده اند.

این مدرسه برای اولین بار در سال 1959 بازگشایی شد و در آن زمان تنها 5 دانش آموز داشت، ولی این روزها این مدرسه نزدیک به 20 شعبه در شهرهای هند دارد و دانش آموزان 3 تا 17 ساله را آموزش می‌دهد.

این مدرسه با تعداد دانش آموزانی که دارد به معلمان زبده و زیادی نیازمند است؛ این مدرسه دارای 2500 معلم و همچنین 1000 کلاس است که ظرفیت هر کلاس 45 نفر است.

آقای گاندی 75 ساله که از مؤسسان این مدرسه نیز هست می‌گوید: دلیل اصلی موفقیت مدرسه امکانات خوب و همچنین نحوه درست آموزش است که باعث می‌شود تا خیال والدین راحت باشد.





گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع: yjc.ir

مطالب داغ سایر بخش ها:
فرود اضطراری هواپیمای تهران ــ تبریز در فرودگاه مهرآباد
قیمت دلار و یورو مبادلاتی افزایش یافت
واکنش شریعتمداری به طرح «دولت وحدت ملی»
مسئولیت کشته شدن دیپلماتهای آمریکا در لیبی را برعهده می گیرم
نرخ اجاره آپارتمان‌های کوچک‌ در تهران/ جدول