|  کاربران آنلاین: 1311 نفر



نام گروه: گزارش     انتشار: 1391/09/21       تعداد بازدید: 349

دست دولت برای ادغام وزارتخانه ها بسته شد

دست دولت برای ادغام وزارتخانه ها بسته شد
این طرح دو فوریتی که به امضای 24 نفر از نمایندگان رسیده با هدف تامل کافی در تداوم ادغام وزارتخانه‌ها و تعیین تکلیف شرح وظایف وزارتخانه‌ها ادغام شده فعلی و جلوگیری از ادغام شتاب‌زده در این راستا تا پایان دوره‌ی دولت نهم مطرح شده است.


 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) به دو فوریت طرحی رای دادند که در صورت تصویب نهایی دست دولت را برای ادغام وزارتخانه‌ها می‌بندد.
 
این طرح دو فوریتی که به امضای 24 نفر از نمایندگان رسیده با هدف تامل کافی در تداوم ادغام وزارتخانه‌ها و تعیین تکلیف شرح وظایف وزارتخانه‌ها ادغام شده فعلی و جلوگیری از ادغام شتاب‌زده در این راستا تا پایان دوره‌ی دولت نهم مطرح شده است.
 
بر اساس ماده واحده این طرح دولت مکلف است هرگونه پیشنهاد انحلال، ادغام و تاسیس وزارتخانه ها و همچنین انحلال، انتزاع، ادغام و تاسیس سازمانها و واحدهای زیرمجموعه آنها را همراه با وظایف و اختیارات مربوطه به تصویب مجلس شورای اسلامی برساند.
 
پیش از این در ماده 53 قانون برنامه پنجم دولت مکلف شده بود یک یا چند وزارتخانه‌ را به نحوی در وزارت‌خانه‌های دیگر ادغام کند که تا پایان سال دوم برنامه تعداد وزارت‌خانه‌ها از 21 به 17 کاهش یابد.
 
طبق قانون برنامه پنجم تنها وظایف و اختیارات وزارتخانه‌های جدید باید به پیشنهاد دولت به تصویب مجلس می‌رسید.
 
در صورت تصویب نهایی طرح اصلاح ماده 53 قانون برنامه‌ی پنجم دولت برای ادغام وزارتخانه‌ها نیز نیازمند مصوبه مجلس است.
 
این طرح دو فوریتی در شرایطی مطرح می‌شود که با برکناری تقی‌پور، وزیر ارتباطات و تعیین نیکزاد به عنوان سرپرست این وزارتخانه‌، دولت قصد دارد وزارت امور زیر بنایی را از ادغام وزارت راه و شهرسازی با وزارت ارتباطات تشکیل دهد؛ موضوعی که مخالفت مجلس را به دنبال داشته است.





گردآوری: گروه خبر سیمرغ
منبع:fardanews.com


داغ کن - کلوب دات کام

نظر خود را درباره این مطلب بگوئید...
blog comments powered by Disqus



سایر گزارش ها





      سلامتی و زیبایی درون با طب سنتی چین
طب چینی-یائسگی زنان، به تاخیر انداختن و زودرس شدن از دیدگاه طب چینی و طب غربی
یائسگی زنان، به تاخیر انداختن و زودرس شدن از دیدگاه طب چینی و طب غربی

نقش کلیه ها فقط در یائسگی و تولید مثل خلاصه نمی شود، در طب چینی کلیه ها استخوان و مغز استخوان را کنترل می کنند.کلیه ها خواب را تا حدی در کنترل خود دارند،اراده یک فرد در زندگی با کلیه ها کنترل می شود





تازه ترین اخبار
زیر ذره بین! -فروش هواپیمای رئیس‌جمهور به دلیل کسری بودجه
فروش هواپیمای رئیس‌جمهور به دلیل کسری بودجه

مقامات یک کشور فقیر آفریقایی، هواپیمای اختصاصی ریاست جمهوری این کشور را به قیمت ۱۵ میلیون دلار برای تامین نقدینگی و جبران کسری بودجه فروختند. مالاوی یکی از کشورهای فقیر آفریقاست.



پیشنهاد سیمرغ