امینی با اشاره به اینکه ماسک تولیدی‌اش دارای سیستم الکترونیکی می‌باشد افزود :«ساختار ویروس‌ها و میکروب‌ها به گونه‌ای است که می‌توان با ایجاد میدان الکتریکی روی آنها تاثیر گذاشت».
 شبكه خبری تابناك: متولد اسفند ماه 1367 در شهر تبریز است و در یک خانواده 6 نفره بزرگ شده، تاکنون 6 اختراع از وی به ثبت رسیده و دارای 6 مدال جهانی از مسابقات بین‌المللی گشته است؛ مدال‌هایی چون طلای آلمان 2008،طلای سوئیس 2008، برنز کره جنوبی 2008، طلای کره جنوبی 2009، نقره کره جنوبی 2010 و طلای لهستان 2010. حسن امینی دانشجوی سال چهارم پزشکی است. او تاکنون دو بار به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شده. وی که عضو باشگاه پژوهشگران دانشجو نیز می‌باشد هم اکنون مسئول مرکز علمی و پژوهشی موج دانش بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است. امینی در گفت‌وگو با «جوان» درباره جدیدترین اختراعش که تازگی به ثبت رسیده و در حال آماده شدن برای حضور در مسابقات بین‌المللی است توضیح داد :«جدیدترین اختراعم استفاده از میدان‌های الکتریکی به عنوان حفاظ میکروبی است با نام ماسک ایزوله پاک است. سیستم ماسک‌های فعلی موجود در بازار به گونه‌ای است که تنها در 20 تا 30 دقیقه اولیه کارایی دارند و بعد از آن دیگر خاصیت اولیه خود را از دست می‌دهند. در ضمن اکثر این ماسک ها وارداتی است و با قیمت‌های بالایی وارد کشور می‌شوند». وی با اشاره به اینکه :«یکی از شایع‌ترین راه‌های انتقال بروز و انتقال بیماری دستگاه تنفسی است و اگر بتوانیم به طریقی جلوی ورود میکروب‌ها، ویروس ها و گرد و غبار سمی به درون بدن را بگیریم کاهش قابل توجهی در ابتلا به بیماری‌ها خواهیم داشت». ادامه داد:«با ورود موج دوم آنفلوآنزا به کشور یعنی حدود آذر ماه سال گذشته و هجوم مردم برای تهیه ماسک‌های حفاظتی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری، به فکر تولید ماسک‌هایی با راندمان بهتر شدم.»

امینی با اشاره به اینکه ماسک تولیدی‌اش دارای سیستم الکترونیکی می‌باشد افزود :«ساختار ویروس‌ها و میکروب‌ها به گونه‌ای است که می‌توان با ایجاد میدان الکتریکی روی آنها تاثیر گذاشت».

وی در خصوص مراحل انجام طرح ساخت ماسک حفاظتی‌اش گفت :«من این کار را به چهار مرحله تقسیم کردم؛ مرحله اول و دوم کار که مطالعات و ساخت نمونه اولیه بود انجام شده و هم اکنون به دنبال مراحل سه و چهار یعنی ساخت محصول و تولید انبوه هستم».

وی ادامه داد: «تاکنون چند سازمان و نهاد علمی این اختراع را مورد آزمایش قرارد داه‌اند، از جمله مرکز تحقیقات خون و بیماری‌های خونی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت که همگی آنها این ماسک را تأیید کرده‌اند.»‌

امینی درباره تیم همکارش در انجام این طرح بیان داشت: «در این کار که با کمک دو نفر از برادرانم و یکی از دوستان هم رشته‌ای به انجام رسیده تا کنون یک میلیون و نهصد هزار تومان خرج کرده‌ایم که البته کمک‌هایی از طرف معاونت دانشگاه، مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، دفتر استعداد‌های درخشان بنیاد ملی نخبگان و بسیج دانشجویی دانشگاه دریافت کرده‌ام که مورد آخری بیشتر جنبه کمک معنوی و فکری داشت».

وی با اشاره به برنامه‌های آتی‌اش گفت :«ان‌شاءالله به دنبال تکمیل پرونده اختراع برای ارسال به سازمان تجهیزات پزشکی هستیم تا تأیید نهایی را برای تولید محصول به عنوان کالای پزشکی به دست آوریم و با تکمیل پرونده ساخت نمونه نهایی تکمیل شده است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته به امید خدا در سال آینده این کار را به انجام می‌رسانیم و به دنبال ثبت جهانی در WIPO سازمان جهانی مالکیت فکری هستیم».

محسن امینی در پایان با تصریح بر وجود استعداد‌های درخشان در میان جوانان ایرانی گفت :«به تمامی جوانان کشور و به خصوص دوستان دانشجویم توصیه می‌کنم اگر دست به دست هم بدهیم و با همه وجود به جمله «ما می‌توانیم» اعتقاد داشته باشیم می‌توانیم با کمک هم کشورمان را به اوج عزت و اقتدار علمی برسانیم، همه اختراعات در دنیا از نقطه‌ای شروع شده که مخترع اراده کرده تا مسئله‌ای را حل کند». ‌

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
seemorgh.com/news
منبع:tabnak.com