تدبیر دولت برای کاهش قیمت تخم مرغ
تدبیر دولت برای کاهش قیمت تخم مرغ

نوبخت، سخنگوی دولت درباره افزایش قیمت تخم مرغ توضیح داد و از راه کارهای دولت برای حل این مشکل گفت. 

کار تخم مرغ به دستور رئیس جمهور رسید

خبر هولناک گران‌شدن تخم‌مرغ دهان به دهان می‌شود، در اداره‌ها، در جمع‌های خانوادگی، تماس‌های تلفنی و حتی بحث‌های تخصصی تاکسی‌ها، تخم‌مرغ نقل محافل شده و به شخصیت اصلی زندگی همه ایرانیان تبدیل شده است.

کارزار‌هایی با هشتگ‌های متفاوت با مضمون‌هایی که مردم را به خودداری از خرید تخم‌مرغ تشویق می‌کند و هدف نهایی آن‌ها به نوعی مقابله با نظام بازار و دفاع از حقوق مشتری است. برخی پیام‌هایی که در پیام‌رسان تلگرام منتشر می‌شود، حتی با جمله‌های کوتاه تلاش می‌کند که با تحریک احساسات مردم آن‌ها را به همراهی فرابخواند، جملاتی مانند «این دیگه پراید نیست که بگویید وام می‌دهند مجبورم بخرم» یا «اگه خودمان از حق‌مان دفاع نکنیم کسی به فکرمان نیست» سعی می‌کنند تا با تهییج مردم همراهی‌شان را طلب کنند.

حالا محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت، درباره گرانی تخم مرغ اظهارنظر کرده است. گزیده سخنان سخنگوی دولت را در ادامه می خوانید: 

شیوع آنفلوانزای حاد پرندگان مشکلی بود که برای ایران و برخی از کشورهای دیگر پیش آمد و بر روی تولید تخم مرغ اثر منفی گذاشت. در سال گذشته و امسال نسبت به معدوم کردن  23 میلیون و 500 هزار مرغ و تخم مرغ اقدام کردیم که 14 تا 20 درصد از محصول واحدهای تولیدی ما را این مقدار مرغ معدوم شده، تشکیل می داد.

وزارت جهاد کشاورزی، مجوز واردات حدود 19 هزار تن تخم مرغ را صادر کرده است.

رئیس جمهور دستور داده که به سرعت و به میزان نیاز بازار، واردات تخم مرغ انجام شود تا این مشکلات برطرف شوند. دولت همچنان بر سیاست مهار تورم در بودجه 97 تاکید دارد و اجازه نمی دهد مردم زیر بار فشار تورم زندگی کنند. دولت تاجر نیست و به آرامش مردم و ثبات اقتصادی توجه دارد. 

آمار و ارقامی که در مورد افزایش قیمت حامل های انرژی از جمله بنزین مطرح می شود، گمانه زنی است. 

دولت تصمیم دارد این منابع را صرف ایجاد اشتغال و تولید کند و هدفگذاری دولت ایجاد صدها هزار فرصت شغلی است.

در سال آینده، توجه ویژه ای به نوسازی بافت های فرسوده می شود و محله هایی که بافت آنها ناکارآمد است را بازسازی می کنیم.

همچنین از منابع حاصل از اصلاح قیمت ها در توسعه حمل و نقل شهری، واحدهای تولیدی، صنایع کوچک و متوسط، کشاورزی و گیاهان دارویی و... استفاده می شود. 

درباره عوارض خروج از کشور استثناهایی وجود دارد، دولت به دانشجویان توجه دارد و نمی خواهد زندگی مردم سخت شود.

سازمان اداری استخدامی، مقدمات سامانه ملی دستمزد را فراهم کرده است و درباره آن گزارش می دهد.

وزرات اطلاعات برای کار‌های اطلاعاتی و اقداماتش نیاز به شنود دارد، بسیاری از موارد امنیتی که قبل از ورود به کشور و در مرز شناسایی و منهدم می‌شوند به دلیل اقدامات خوب وزارت اطلاعات است، دولت به دنبال ورود به زندگی خصوصی شهروندان نیست، ما در بسیاری از موارد وارد زندگی خصوصی نمی شویم تا حقوق شهروندی نقض نشود. از وزیر اطلاعات می‌خواهم به مردم گزارش بدهد.​ 

مشکل ما با مردم عربستان نیست، بلکه مشکلمان با نوع سیاست های غیر انسانی است که حکومت عربستان اعمال می کند. سعودی ها به جای اینکه به مردم مظلوم یمن دارو برسانند، بمب های خوشه ای روی سرشان می ریزند، حکام این رژیم در جنگ یمن جز تخریب زیربناها و قتل عام کودکان و مردم یمن چیز دیگری به دست نیاورند. عربستان مدعی بود که در مدت دو هفته، فرد مدنظرش را در یمن سرکار می آورد، اما فرد مدنظرشان حتی جرات نکرد به یمن برود! لذا مسائل فراتر و اساسی تر از یک بازی فوتبال است. 

ما از نظر مردم آگاهیم. ما تشخیص می‌دهیم که عده‌ای لباس نقد پوشیده‌اند و هیچوقت هم کنار دولت و‌ ملت نبوده‌اند. اینهایی که گفتند ما پشیمان هستیم، کی رای داده‌اند که حالا پشیمان هستند؟ دولت همچنان به پیمانش با مردم پافشاری می کند. 


گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: yjc.ir


برچسب ها: