داماد كينه‌ جو كه با شليك گلوله ، مادرزنش را به قتل رسانده و 8 نفر از اعضای خانواده وی را با پرتاب نارنجك مجروح كرده بود ، پس از 20 روز در استان گيلان دستگير شد.

 

به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت 6 بامداد 2 مرداد ماه امسال، یكی از اهالی شهر قدس (قلعه‌حسن‌خان) بلوار امامزاده با مركز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از حمله مسلحانه داماد سابق یكی از همسایه‌ها، به منزل این خانواده خبر داد.

به دنبال این تماس، ماموران كلانتری به محل حادثه اعزام و متوجه شدند 9 نفر از ساكنان منزل مسكونی بر اثر اصابت گلوله و انفجار چند نارنجك بشدت مجروح شده‌اند.

با هماهنگی ماموران انتظامی با ماموران اورژانس، مجروحان حادثه برای درمان به بیمارستان  شهید فیاض‌بخش تهران منتقل شدند كه با تلاش تیم‌های پزشكی 8 نفر از مجروحان نجات یافتند؛ اما یكی از آنها به نام سكینه (65 ساله) زن صاحبخانه براثر شدت خونریزی روی تخت بیمارستان جان خود را از دست داد.

به این ترتیب، جسد مقتول برای بررسی علت مرگ به پزشكی قانونی انتقال یافت.

ماموران برای فاش شدن هویت قاتل مسلح، به تحقیق از اهالی محل پرداختند كه معلوم شد، قاتل مسلح داماد سابق خانواده به نام محرمعلی (48 ساله) بوده كه با سلاح كلاشینكف و نارنجك وارد منزل شده و پس از مجروح كردن اعضای خانواده، متواری شده است.

با به دست آمدن هویت قاتل فراری، در ادامه تحقیقات معلوم شد، متهم فراری چندی پیش از زندان آزاده شده است. به این ترتیب ماموران به تحقیق از مجروحان حادثه پرداختند.

شاهدان، داماد خانواده را قاتل دانستند

شهلا   یكی از مجروحان حادثه  در اظهارتش به پلیس گفت: 4 سال پیش از شوهرم محرمعلی به خاطر این كه مرد شكاكی بود و مدام مرا كتك می‌زد و اذیتم می‌كرد، جدا شدم. روز جدایی، او در محوطه دادگاه با چاقو من و پسرم را مجروح كرد كه از وی شكایت كردیم و محرمعلی  بازداشت و زندانی شد و من حضانت فرزندانم را به عهده گرفتم.

شوهر سابقم یك  سال و نیم پیش با سپردن وثیقه از زندان آزاد شد و مزاحمت‌هایش را شروع كرد و مدام من و اعضای خانواده‌ام را تهدید به مرگ می‌كرد تا این‌كه شب قبل از حادثه تلفنی با منزل پدری‌ام تماس گرفت و تهدیدم كرد.

تا صبح خوابم نمی‌برد و گمان می‌بردم می‌خواهد بلایی بر سر اعضای خانواده‌ام بیاورد. روز حادثه وقتی پدرم قصد رفتن به محل كارش را داشت، متوجه داد و فریادهای او در حیاط منزل شدم ، خودم را به او رساندم و دیدم محرمعلی با ساكی در دست و 2 قبضه اسلحه وارد منزلمان شد و تیری به سوی پدرم شلیك كرد و بعد به سوی مادرم و دیگر اعضای خانواده و مهمانان تیراندازی كرد و چند نارنجك به داخل اتاق‌های منزل پرتاب كرد و متواری شد.

دستگیر قاتل فراری در استان گیلان‌

كارآگاهان پلیس آگاهی شهریار با اطلاعاتی كه از مجروحان حادثه به دست آوردند، جستجوی ویژه‌ای را برای یافتن قاتل مسلح آغاز كردند تا این‌كه ردپای وی در استان گیلان به دست آمد و كارآگاهان جنایی اداره آگاهی گیلان در قالب تیم‌های عملیاتی، تحقیقات ویژه‌ای را در این خصوص آغاز كردند تا این‌كه مشخص شد، قاتل مسلح در منزل یكی از اقوامش مخفی شده است و نارنجك و اسلحه همراه خود دارد بنابراین ، كارآگاهان جنایی با این احتمال كه ممكن است قاتل مسلح مرتكب اقدام جنون آمیزی شود، مخفیگاه وی را به صورت نامحسوس تحت نظر گرفتند و روز 22 مرداد امسال، او را پیش از هر اقدامی دستگیر كردند و در بازرسی بدنی از متهم 4 نارنجك جنگی و یك قبضه كلت كمری را به همراه 22 فشنگ جنگی كشف و ضبط كردند.

با انتقال محرمعلی  قاتل مسلح - به مركز پلیس، وی در بازجویی به قتل مادرزن سابقش و مجروح كردن دیگر اعضای خانواده وی به انگیزه انتقامجویی اعتراف كرد.

روز گذشته قاتل مسلح در اختیار كارآگاهان جنایی اداره آگاهی استان تهران قرار گرفت و تحقیقات تكمیلی از وی ادامه دارد.

پیگیری مستمر

سرهنگ عبادالله كریمی، رئیس پلیس آگاهی استان گیلان در ارتباط با این متهم به «جام‌جم» گفت: پس از اطلاع پلیس آگاهی گیلان از فرار متهم به استان و مخفی شدن وی در منزل یكی از بستگانش، چند تیم زبده و مجرب اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی خود را در این ارتباط آغاز كردند و ابتدا 4 نفر از اعضای خانواده او به پلیس آگاهی احضار شدند كه در تحقیقات، مشخص شد وی در منزل یكی از اقوامش مخفی شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان تصریح كرد: در مرحله بعدی از تحقیقات مشخص شد، متهم با در اختیار داشتن اسلحه كمری و نارنجك آماده درگیری با پلیس است تا در صورت اقدام برای دستگیری، از این تجهیزات استفاده كند.

سرهنگ كریمی افزود: پس از هماهنگی با فرماندهی انتظامی استان تیم‌های ویژه پلیس آگاهی در اقدامی ضربتی وارد مخفیگاه متهم شدند و بدون آن كه متهم بتواند كوچك‌ترین عكس‌العملی از خود نشان دهد، دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان افزود: متهم در تحقیقات مقدماتی به قتل مادرزن و مجروح كردن دیگر بستگان همسر سابق خود اعتراف كرد كه با دستور قضایی تحقیق از وی ادامه دارد.