به گزارش ایسنا، «هی زونغوآ» از ساختمان هتل 15 طبقهای در مركز استان «سیچوآن» به پایین پرید و بلافاصله جان باخت.
مقامات آتشنشانی و پلیس استان سیچوآن علت مرگ وی را خودكشی اعلام كرده و بیان كردند كه وی یكی از مقامات ستاد حوادث غیرمترقبه استان بوده و به علت ناتوانی در بازسازی و كنترل وضعیت زلزلهزدگان بویژه پس از زلزله ماه «مه» سال جاری میلادی دست به خودكشی زدهاست.
این در حالیست كه «هی زونغوآ» دومین مقام مسؤول طی دو ماه گذشته در سال جاری میلادی است كه دست به خودكشی زده است.
بر اساس اعلام سازمان حوادث غیرمترقبه چین، در زلزله دوازدهم «مه» سال جاری میلادی بیش از 80 هزار نفر جان خود را از دست داده و یك میلیون و 800 هزار نفر نیز بیخانمان شدند كه دولت هنوز نتوانسته منازل آنها را بازسازی كرده و در اختیارشان قرار دهد.
علاوه بر این روزنامهها و خبرگزاریهای دولتی چین افسردگی ناشی از فشارهای بازسازی مناطق زلزلهزده بر مقامات را علت اصلی خودكشی آنها میدانند و بر افزایش این فشارها تاكید كرده و اعلام كردند در صورت افزایش فشارهای عصبی، خودكشی میان مقامات چین روز به روز افزایش خواهد یافت.
در این میان، مناطق زلزلهزده به ویژه استان «سیچوآن» به حدود 439 میلیارد دلار برای بازسازی تا سال 2010 میلادی احتیاج دارد كه دولتهای همسایه قول همكاری و مساعدت دادهاند.
