گزارش خبرگزاری فرانسه حاكی است، سقط یك جنین دوقلو توسط یك دختر 9 ساله پرده از رازی مخوف در برزیل برداشت. با مراجعه دختر به بیمارستان به علت شكایت از درد شكم مشخص شد كه باردار است و جنینی دوقلو در شكم دارد.
مسوولان بیمارستان با توجه به سن و سال دختر موضوع را به پلیس اطلاع دادند و در تحقیقات اولیه مشخص شد كه دخترك نگونبخت از كودكی چندین بار از سوی ناپدری اش مورد تعرض واقع شده است.
به گفته پلیس، این دختر از شش سالگی از سوی ناپدری 23 سالهاش مورد آزار و اذیت جنسی قرار میگرفته است و ناپدری هر بار برای سكوت وی مقداری پول به این دختر پرداخت میكرده است.
در تحقیقات بعدی همچنین مشخص شد خواهر 14 ساله این دختر نیز از سوی ناپدری مورد آزار و اذیت واقع شده است. متهم در حالی كه قصد داشت به نقطه دیگری در برزیل فرار كند، دستگیر و روانه بازداشتگاه شد.
به گزارش جام جم، این ناپدری در صورت اثبات جرمش دستكم به 15 سال حبس محكوم خواهد شد.
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorg.com/news
