رسانه‌های دولتی اتریش اعلام كردند: «جوزف فریتزل» پس از آن كه متوجه شد باید باقی عمر خود را در زندان و در سلول انفرادی بگذراند،‌ دیوانه شد.
 

به گزارش ایسنا ، پزشكان زندان «اشتین» كه جوزف فریتزل ـ پدر سنگدل متجاوز اتریشی ـ در آن زندان و محبوس است ، خبر دادند اولین نشانه‌ های جنون ، از دست دادن حافظه و بی‌خوابی در وی پدیدار شده و احتمال این كه این مرد پشت میله‌های این زندان جان دهد ، بسیار زیاد است.

روزنامه‌ «اویستریخ» چاپ اتریشی نوشت: «جوزف فریتزل» اوایل سال جاری میلادی به اتهام قتل ، تجاوز 24 ساله به دخترش «الیزابت» و زندانی كردن او و كودكانی كه از وی داشت، توسط دادگاه عالی اتریش به حبس ابد محكوم شد.

این تكنسین برق كه 74 سال دارد ، آن قدر دچار جنون شده كه در خواب و بیداری فریاد می‌زند و نام دخترش ، «الیزابت» را به زبان می‌آورد و هنگامی كه ماموران زندان قصد دارند او را آرام كنند، سر و صورتش را به در و دیوار و میله‌های سلولش می‌كوبد.

گفته می‌شود ، «فریتزل» 74 ساله قصد داشت زندگی خود را در قالب یك كتاب به نگارش در آورد اما بنا به حكم قاضی این پرونده‌ وی از این كار منع شده است ، به طوری كه وی حتی به تنهایی اجازه تماشای تلویزیون، مطالعه و گوش دادن به رادیو را در سلولش ندارد.
 
 گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news