مسمومیت یک دبیرستان دخترانه در «تهرانپارس»
مسمومیت یک دبیرستان دخترانه در «تهرانپارس»

دانش‌آموزان دختر یک دبیرستان دیگر در تهرانپارس دچار مسمومیت شدند.

مسمومیت‌ها استنشاقی است



گفته می‌شود که دانش‌آموزان دبیرستان امت در منطقه ۴ تهران صدایی شبیه ترکیدن بمب از راهرو شنیده و بعد بویی را استشمام کرده‌اند.

مدیر مدرسه البته گفته که این صدا مربوط به یکی از کلاس‌ها بوده که دانش‌آموزان برای همکلاسیشان تولد گرفته‌بودند.

استنشاق گازی با منشاء نامعلوم تا کنون در حدود ۵۰ مدرسه تکرار و بالغ بر ۳۵۰ دانش‌آموز را گرفتار خود کرده است.  بروز علائم مشکوک به مسمومیت اعم از بی‌حالی، ضعف، مشکلات تنفسی، گرفتگی عضلانی و ... دانش‌آموزانی از شهرهای مختلف را در روزهای ۹ آذر، ۲۲ آذر، ۸ بهمن، ۱۲ بهمن، ۱۶ بهمن، ۱۷ بهمن، ۲۳ بهمن، ۲ اسفند، ۳ اسفند، ۶ اسفند، ۷ اسفند و ۹ اسفند راهی بیمارستان کرده است.

علی‌رغم شدت گرفتن پیگیری‌ها از سوی دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه در زمینه مسمومیت‌های دختران، در هفته‌های گذشته ابهامات، سوالات و شایعات بسیاری در اذهان مردم شکل گرفته و خانواده‌های بسیاری را نگران کرده است. در این میان اخبار غیررسمی از تکرار این حادثه در مدارس دیگری در منطقه تهرانسرو نارمک تهران در روز جاری بر نگرانی‌ها افزوده است.

والدین اطلاع دادند که به دلیل مسمومیت فرزندان‌شان به مدرسه فراخوانده شدند.



گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: farsnews.com


برچسب ها: