اساتید بسیجی ظرفیتی ارزشمند برای جامعه علمی کشور هستند.


بنا به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران رئیس رسانه ملی در دهمین همایش اساتید بسیجی کشور گفت ، روز آمدی و سرآمدی علمی و پژوهشی ، باور قلبی ، صمیمیت ،صداقت، محبت و انتقاد پذیری از ویژگیهای یک استاد بسیجی و از لوازم شکوفایی علمی دانشگاها است .
مهندس ضرغامی ضمن اعلام آمادگی برای بهره گیری از اساتید بسیجی در برنامه های تخصصی رسانه ملی گفت : طرح بزرگ تحول اقتصادی در دستور کار رسانه ملی است و صدا وسیما با بهره گیری از دیدگاههای اقتصاددانان و صاحب نظران به تبیین و نقد عالمانه این موضوع می پردازد .
ضرغامی در ادامه سخنان خود اقدام شتاب زده مجلس آمریکا در تنظیم لایحه مقابله با شبکه العالم و پرس تی وی و برخی شبکه های دیگر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را ناشی از هراس امپراطور رسانه ای استکبار از کارآمدی و تاثیر گذاری بالای شبکه های برون مرزی بر افکار عمومی جهان توصیف کرد .