روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال پیام وزیر امور خارجه ایران را با زیرنویس فارسی منتشر کرد.

این روزنامه آمریکایی با قرار دادن پیام ویدئویی محمد جواد ظریف در این روزنامه آن را با زیرنویس فارسی و با ترجمه مناسب منتشر کرد. شمار بینندگان پیام ویدئویی ظریف در یوتیوب نیز از مرز ده هزار تن گذشته است و صدها نفر از اقصی نقاط جهان، واکنش های مثبت و منفی به آن نشان دادند.

پیام یوتیوبی ظریف از وین

وزیر امور خارجه ایران پیامی را خطاب به آمریکا و متحدان غربی آن در گفت‌وگوهای 1+5 از طریق یوتیوب منتشر کرد.

"محمدجواد ظریف" در پیامی به آمریکا و متحدین غربی آن در 5+1 خود تاکید کرد: علی‌رغم پیشرفت‌هایی که در دوسال گذشته طرفین به آن دست یافته‌اند، هیچ تضمینی به خاطر ادامه دلبستگی آنها به تداوم فشار وجود ندارد و آنها می‌بایست بین توافق و فشار یکی را انتخاب کنند.

رییس تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران هشدار داد: اگر طرف‌های غربی و آمریکایی فاقد شجاعت برای مصالحه، خودباوری برای انعطاف، پختگی برای اتخاذ تصمیمات منطقی، خردمندی برای کنار گذاشتن توهمات و جسارت برای عبور از عادت‌های کهنه باشند، هیچ توافقی در کار نخواهد بود.

ظریف با اشاره به تجربه ملت سرافراز ایران در جریان مقاومت در برابر تحریم‌ها و مقابله با تجاوز و جنگ تحمیلی هشت ساله صدام به ایران، که با حمایت و پشتیبانی آمریکا و متحدین غربی‌اش همراه بود، خاطرنشان ساخت که توهمات غیرمنطقی جنگ‌طلبان غربی صرفا به افزایش تنش و دشمنی‌ها می‌انجامد.

منبع: واحد مرکزی خبر / ایسنا

 

 

برچسب ها: