برتری استقلال برابر ملوان در دیدار تدارکاتی
برتری استقلال برابر ملوان در دیدار تدارکاتی

دیدار تدارکاتی استقلال و ملوان با برتری یک بر صفر آبی‌های پایتخت به پایان رسید.

دیدار تدارکاتی دو تیم استقلال و ملوان ساعت 14:20 در کمپ ناصر حجازی برگزار شد و در نهایت با برتری یک بر صفر استقلال به پایان رسید. تک گل استقلال را 'پروپیچ' به ثمر رساند.

در این دیدار تیم ملوان بازی به مراتب بهتری را نسبت به استقلال ارائه داد و شاگردان حمید استیلی فرصت‌های بسیار خوبی برای گلزنی به دست آوردند اما نمایش خیلی خوب وحید طالب‌لو در این دیدار مانع از گلزنی آن‌ها شد.

در سوی دیگر این میدان استقلالی‌ها بیشتر چشم به ضدحملات دوخته بودند که بهره کافی را از فرصت‌هایشان به دست نیاوردند تا این که در اواخر نیمه دوم و روی یک کرنر ارسالی 'پروپیچ' برای استقلال گلزنی کرد تا استقلال با یک گل ملوان را شکست دهد. 'پروپیچ' در این دیدار یک گل دیگر هم زد که داور آن را مردود اعلام کرد.

برای استقلال در این دیدار در ترکیب اولیه وحید طالب لو، هرائر مگویان(Hrayr Mkoyan)، امین حاج محمدی، میلاد فخرالدینی، یعقوب کریمی، محمدرضا خرسندنیا، حسین حسینی، جابر انصاری، علیرضا رمضانی، بهنام برزای و سجاد شهباززاده به میدان رفتند که در طول بازی 'پروپیچ'، عمران‌زاده، نورافکن و مجید حسینی هم برای استقلال به میدان رفتند.

از این دیدار حدود 200 تماشاگر از نزدیک دیدن کرد. خوش و بش پژمان نوری با استقلالی‌ها و برخورد گرم عمران‌زاده و رحمتی با فرزاد حاتمی مهاجم ملوان از نکات جالب این دیدار بود.

مهدی رحمتی دروازه‌بان استقلال در هنگام برگزاری این دیدار به همراه حسین تراب‌پور مربی دروازه‌بانان استقلال تمرین‌های اختصاصی را پشت سر گذاشت.


گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع:isna.ir



برچسب ها: