بارسلونا با نتیجه نزدیک 2 بر یک لاسپالماس را شکست داد؛ بردی که البته به قیمت مصدومیت بهترین بازیکن این تیم تمام شد.
هفته ششم لالیگای اسپانیا عصر شنبه با برگزاری یک بازی در ورزشگاه نوکمپ ادامه یافت که در آن بارسلونا(Barcelona) برای جبران شکست سنگین 4 بر یک برابر سلتاویگو(Celta de Vigo) به دیدار لاسپالماس(Las Palmas) رفت. تیمی که این فصل به تازگی صعودش را به لالیگا جشن گرفت اما همان ابتدای مسابقه اتفاقی تلخ برای این تیم رخ داد و آن هم مصدومیت لیونل مسی(Lionel Messi) بود که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و زمین مسابقه را ترک کرد تا منیر الحدادی(Munir El Haddadi) به زمین مسابقه بیاید و جانشین مسی شود. پس از بیرون رفتن مسی، همکاری نیمار(Neymar) و سوآرس(Luis Suárez) چندان مانند بازیهای قبل مطلوب نبود ولی با این حال گلزن اروگوئهای بارسا موفق شد اولین گل بازی را به ثمر برساند و تیمش را پیش بیندازد.
این مهاجم که در اوایل نیمه نخست چند موقعیت گلزنی را از دست داده بود، سرانجام در دقیقه 25 موفق شد اولین گل بارسلونا را به ثمر برساند. نیمه نخست با برتری یک بر صفر بارسلونا به پایان رسید. در نیمه دوم بازهم لوئیز سوآرس بود که توانست گلزنی کند و ارزشهای خود را نشان دهد. پس از گل سوآرس خیال بارساییها بابت پیروزی تا حدود زیادی راحت شد.
در دقیقه 65 حرکت سوآرس در محوطه جریمه باعث شد توپ به دست مدافعان حریف اصابت کند و داور مسابقه نقطه پنالتی را نشان دهد که نیمار پشت توپ قرار گرفت و در ادامه سریال از دست دادن پنالتیها در بارسلونا، نیمار نیز پنالتیاش را به بالای دروازه زد تا معضل پنالتی زدن در بارسلونا بیداد کند.
در اواخر مسابقه جاناتان ویرا(Jonathan Viera) از اشتباه وحشتناک خاویر ماسکرانو(Javier Mascherano) استفاده کرد و موفق شد یکی از گلهای خورده را جبران کند تا بارسلونا این بازی را با نتیجه 2 بر یک به پایان برساند و حالا بدون مسی باید به فکر بازیهای بعدی خود باشد.
آبی - اناریها باید سهشنبه هفته آینده در دومین دیدار خود در لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرلورکوزن(Bayer 04 Leverkusen) به میدان بروند و هفته آینده نیز باید در خانه سویا(Sevilla Fútbol Club) در دیداری حساس حاضر شوند.
گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع:isna.ir
