دو مسابقه مهم از دور چهارم تنیس رولانگاروس به دلیل تاریکی هوا به تعویق افتاد.
در یکی از این بازیها "روجر فدرر" و "گائل مونفیس" در حالی که دو ست از مسابقه را بازی کرده بودند و به نتیجه یک بر یک رسیده بودند، بازی را نیمهکاره کردند. مسئولان برگزاری بازیها دلیل به تعویق افتادن این مسابقه را تاریکی هوا اعلام کردند.
مسابقه "ماریا شاراپووا" و "لوسی سافارووا" نیز که قرار بود، شب گذشته انجام شود به دلیل باران به تعویق افتاد. تمامی این بازیها امروز (دوشنبه) انجام خواهند شد. گفته میشود که "ماریا شاراپووا" همچنان با مشکل سرماخوردگی مواجه است.
در بازیهای دیگر از دور چهارم "استن واورینکا" توانست حریف فرانسوی خود "ژیل سیمون" را شکست دهد. این بازی در سه ست با نتایج 1-6، 4 – 6 و 2 – 6 به پایان رسید. بنابراین برنده بازی "مونفیس" و "فدرر" با "واورینکا" روبهرو خواهد شد.
در مسابقه دیگر از دور چهارم "کی نیشیکوری" با نتیجه سه بر صفر "تیمور گاباشویلی" را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. او در این مرحله با "ژو ویلفرد سونگا" از فرانسه بازی خواهد کرد.
گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع:isna.ir
